Kasa
Anotace: škvírám,vírám a rumu karibskému......
Zdávalo se jí o penězích
na dohled měla jejich břehy
tam na těch březích
prý v příbězích
chválili lidé její běhy
a kasu mezi nimi
se škvírou na drobáky
...A všechny praky předčí
..Je lepčí!
Mívala kapitál
taky dar dávat
gen,genus,genitál
pak začal opadávat
jak listí podzimu
zmítané meluzínou
čas odkop peřinu
a vyhas sopku činnou
a možná mezi třtinou
tam na dně rumů karibských
leží jí smutek jako sníh.
Přečteno 435x
Tipy 46
Poslední tipující: Holis, Elisha, Špáďa, Verena, Myrja, Krahujec, teď už nikdo, Mario de Janiero, Bíša, Šerák, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)