poblázněná
Anotace: Něco male velkého...
točím se dokola
čekám kdy zavoláš
kdy do tmy zašeptáš
na co se nezeptáš
přehodím přes nás tmu
řeknu ti pošeptmu
kam tě dnes zavedu
co schovám do ledu
venku se setmělo
kreslím ti na tělo
kreslím ti na záda
zbořená přehrada
z ní proudy pocitů
děkuju že jsi tu
Přečteno 551x
Tipy 5
Poslední tipující: Jožin z Moravy, G.P., dream in emptiness, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)