outraty
Nevrátí
nikdy nevrátí
nám z knajpy za tratí
ty všechny outraty
a nový játra nedají
přesto když slyším o ráji
tak říkám sem tam byl
mám rudej hýl
a pivní břich
a z hospod smích
mi stále zní
jak před mší zvonění
Kastráti
svatí i vegani
podobný existence
rozplynou do esence
umělejch světů
nepoznaj světla kabaretů
a vůni podvazků
mastnotu omastků
vzpomínky na lásku
Bohatí
a taky kulatí
koulíme tácky pivní
a boje třídní
kdo s kým že býval v cele?
nám celkem u prdele
....je
Přečteno 377x
Tipy 34
Poslední tipující: Myrja, teď už nikdo, Marfuša, BArBArKO, Flamy, Psavec, Elisha, Mario de Janiero, labuť, Gabrielle, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)