Anotace: nekonečným tratím a kouření...
Asi pro vás náruživé vymyslím cigaretu maxi,
tabákem naplním trubku od koberce,
filtr přidělám z vysavače
a cikána přidám jako bonus,
aby vám držel to cigáro.
Moc se mi to nerýmuje, ale snad vás to alespoň na chvilku potěší! :o))
22.09.2010 21:50:00 | Zasr. romantik
Když pražec drncne
vyhybka se vyhne
tu myšlenka se mihne
varovná
že cigareta spadne
nedohoří zvadne
a sotva se už pane
narovná...
ST!
18.09.2010 20:55:00 | Mario de Janiero
Když pražec drncne
vyhybka se vyhne
tu myšlenka se mihne
varovná
že cigareta spadne
nedohoří zvadne
a sotva se už pane
narovná...
ST!
18.09.2010 20:53:00 | Mario de Janiero