Anotace: Karlovi básníku mého srdce..... ne že bych se mu vandroval do díla (bůh chraň)
Prý se uchlastám a špatně skončím, však s chlastem problém nemám, když ho mám, je mi dobře, tak co řešit.
Na zdraví co odplulo do nenávratna!
Teď už nás čeká jen doba špatná!
21.09.2010 23:52:00 | Zasr. romantik
instinkt lovce
na měkké pohovce
z níž dobře se střílí
z atrapy děl...vystřelil na povel ST!
19.09.2010 20:08:00 | xoxoxo
V samotě vyřešit rozpor mám,
vytřídit argumenty,
do sladké chvíle zpít se sám,
vše sebrat do jedné věty,
a v míru jít spát...
19.09.2010 19:50:00 | Boudicca
V salonu ŽIVOT mi ušili
na duši železnou košili
kdybych měl do ní křivdy rvát
tak bych se musel uchlastat...
ST!
19.09.2010 19:25:00 | Mario de Janiero