Anotace: Gisbergovi
Slyším to táhlé kvílení!
Pro mé uši žárlením
roztřepené,
a na ni nalepené
ty pomluvy
a story.
Snad ji zenge nechceš mít???
To musel by ses se mnou bít!
Zbraň si zvol podle sebe,
stejně uteču ti, srabe!
ST! :o)))
22.09.2010 22:04:00 | Zasr. romantik
Kříží se myšlenky
rostlinky, lidé
ve slepé víře
kříží se kříže
kříží se křížaly
strany i žížaly
kříží se křižovatky
kříží se meče
já vleže i vkleče...
ST!
22.09.2010 19:27:00 | Mario de Janiero