Anotace: Ďolíčku...
Na pivo a na cigára
měl jsem vždycky
slovo práce znělo
více poeticky
holky vykrejvaly politiku
rozvracejme dále republiku...
ST!
23.09.2010 08:24:00 | Mario de Janiero
Kolem Kolbenky
do školy jsem musel,
na pivo neměl jsem
vlastně ani děngi ..
Doba zlá,
náměstí milice,
beztvará,
duté palice.
23.09.2010 01:42:00 | Zasr. romantik