Anotace: jj prostě Johny ;-)
Doufám že Johny,není dobyvatel,to by ho vystrašilo :-)
Protože touto básní ho dobýváš ty ...Už tak vymíráme.
Jinak baseň touží,má chuť ,no už jenom to zralizovat.
28.09.2010 18:07:00 | Danger
Tak Jani-šup oba do života
ať se srdce láskou motá
a nikdy se nerozmotá!:))
27.09.2010 08:24:00 | CULIKATÁ
Básenka je toužebná, líbí se mi, jen nevím, zdali aj on bude chtět přátelství s podobou lásky, kdy chtěla bys cítít nejen teplo dalaní, ale polibky ochutná jeho mužské kůže... :o) ST!
27.09.2010 07:22:00 | NikitaNikaT.