jentak
Zahradník
Tak se budu ženit táto
co ty na to?
už se se mnou klidně svlíká
...jo našeho zahradníka
otec zvedne oči z listu
....Cože? Toho komunistu?
Trhan
Před vilou se pracháč cpe
žebrák slintá za plotem
vůni saje chobotem
a je mu to líto
nechceš kousnout?
jéé jakpak ne
.tak trhej Brito
...Kazane!
Přečteno 368x
Tipy 33
Poslední tipující: Špáďa, BArBArKO, Gabrielle, teniska, Mario de Janiero, ZILA78, NikitaNikaT., labuť, teď už nikdo, Verena, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)