Anotace: Karlovi Zemanů...
Nádherný výlet do minulosti,
kdy zeleně bylo všude dosti
a Země sobě rájem.
Jen brachu, nevím, mám se svézt?
Přežil bych pěšky tuhle z cest?
I ten, kdo vyrost ze skauta,
přivykl dneska na auta...
Tak sorry, není zájem.
17.10.2010 00:34:00 | Špáďa
...všichni jedem do pravěku
bez rozdílu vyznání
orientace i věku
díky svému konání..
ST!
29.09.2010 20:56:00 | Mario de Janiero
Zajet do třetihor
chtěl taky profesor
a že byl přísný tvor
už pro mě nebyl fór.
......klasicky bezvadné dílko
28.09.2010 20:22:00 | Marfuša