Návštěva.
Anotace: Návštěva byla milá, ...jen ať proboha neničí majetek v soukromém vlastnictví.
Zůstala pozdě do noci,
...abych prý nebyl tolik sám,
já, malíř, měl zas pomoci,
vysvlénout aktu strohý rám.
Ač měla drahé spodní prádlo,
...má postel byla starý krám,
tak čistě bílé...na zem padlo,
oddali jsme se lásky hrám.
Pak súru lásky z minaretu
křičí, ač není imámem,
...a já zas zbožně šeptám větu:
"Jen ať tu postel nezlámem!"
Přečteno 438x
Tipy 13
Poslední tipující: synanceia, Bíša, Gabrielle, teniska, labuť, CULIKATÁ, zenge, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)