Anotace: z výletu...Leně...
Vždy skvěle pobavíš!
Stoupáte oba výš --
Ty i Tvůj věhlas na Literu,
kam já se často až v noci deru...
17.10.2010 01:33:00 | Špáďa
chci kožich ze sobola
a nějakýho vola
co mi ho koupí v Gumu
a taky láhev rumu
tláču i pstruha na víně
a vlastní Mauzoleum
v Karlíně :o)))
ST!
29.09.2010 22:04:00 | hašlerka