Anotace: času....
Neskutečná paráda se Ti podařila. Kdybych měl klobouk, smeknu. Takhle jen ST na třetí!
20.10.2010 00:48:00 | Špáďa
Možná,že v adventním čase
vzpomínky ožijí zase
tam pod šedým vlasem
v plaméncích svíček
z barevných víček
dávných lásek
slzičky křišťálové
slíbám...
ST!
02.10.2010 11:01:00 | Mario de Janiero
Vrásky mi sluší
tuším velmi
nosím je s noblesou
k ničemu nejsou drahé perly
ty štěstí nenesou
ST!
01.10.2010 18:08:00 | hašlerka