Anotace: milenkám... bývalým,přítomným,budoucím....
Se toho na mě vysypalo z Tvé básně tolik, že si v ní budu muset ještě počíst několikrát, než tu všechnu její krásu v obrazech slovy malovaných vstřebám...
20.10.2010 00:58:00 | Špáďa
Tvé milenky snad snily, (sní)(budou snít)
že v onu krásnou chvíli
dychtily (dychtí)(budou chtít)
jít s tebou vášnivě až k cíli,
tebe umilovat.
Tak měl bys pozor dát!
Abys nemusel se kát.
Ve snu nebo v bdění,
stejně hodí kamení!
"Já jsem čistá, bez viny!"
(oběť pro jeho zločiny)
03.10.2010 22:18:00 | Zasr. romantik
Když otočí se stebou zem
je skutečností nebo snem
ta chvíle...?
ST!
02.10.2010 11:12:00 | Mario de Janiero