Vítěz
Bez signálu,
stejně přijmu tvojí zprávu,
ladně procvičím tělo,
tak pojď, jdeme na to...
Napiš mi tvé chutě,
já do ráje pozvu tě,
oplatíš mi něhu?
chci to tvrdě,
slastí zaklonit hlavu,
stejně tě přeperu.
Když je po všem,
nemyslím na tebe.
Tak se prober,
on je pro mě vítězem.
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: whiolet, jedam, jára spots, Leonkaaa
Komentáře (6)
Komentujících (5)