*
Vsakuji se do tebe
podzimním deštěm
v objetí vůně
jarních fialek
životem jenž si razí cestu
napříč naším časem
lhostejný k výhonkům
i umírajícím větvím
není mladé a staré
jen slastné spočinutí
pylových zrn v tvém klíně
smáčených slzou naděje
je naší odměnou
... i pokáním ...
*
05.10.2010 17:04:00 | HarryHH