Toužím
Anotace: Jedna možná slabší, ale zcela vystihuje mé momentální rozpoložení, každý člověk má své potřeby...
Sbírka:
Dospívání
Toužím po všech neřestech světa
Chci se před tebou svléct z kůže
Já toužím po přednostech muže
Chci říct celibátu slovo veta!
Chci cítit tvé tělo na mém
Toužím po klidném milování
- Po sexu bez váhání
chci sžít se s tím milostným klamem…
Toužím?
Ano, toužím po tvém údu lásky
Toužím po skromném pohlazení
Toužím po tvém milostném opojení
Chci odhodit konečně naše masky...
Přečteno 695x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)