..odlétám tříštit cit..
Anotace: ..kdo rady přátel by se bál? / tohle mi Zasr.romantik předepsal
Musels´mne přesvědčit
/ neb starosti mi cizí milování /
Jazyka ostrý břit
mne vyzval na souklání…
Paže mne stiskly v bocích
/ dals najevo svůj hlad /
A klín můj vlhkem řvoucí
Tě vnadí hodovat…
Musels´mne krotit rázem
/ neb moji výdrž znáš /
Orgasmy z výšky na zem
Skrz peklo na oltář…
Paže mne stiskly v křeči
/ kdyžs´do mne znovu vnik´/
Zadržet vrchol léčí:
děl moudrý tantronik…
Musel bys mne však zabít
/ Ti tohle dovolit/
Na mnohačetné háby
odlétám tříštit cit…
Paže mne stiskly zase
/ pro dovětek těch chvil /
Kdo vzlíná láskou – spasen
Kdo vzlíná touhou – žil…
Přečteno 557x
Tipy 35
Poslední tipující: Špáďa, enigman, Bíša, Gabrielle, Zasr. romantik, Mbonita, labuť, jedam, Psavec, střelkyně1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)