Hořkosladká chuť

Hořkosladká chuť

Anotace: ***

Na rtech hořká čokoláda
ochutnej touhu mou
Víš,jak to mám strašně ráda
když začínáš předehrou....

Nahá těla v moci chtíče
žádostivá odměna
Nezůstanu nikdy tiše
budu jako Tvá ozvěna...

Pevně mě svíráš
a za boky držíš
Do očí se mi díváš
pak ale mlžíš...

Lákáš svůdně svými rty
polibky však nešetříš
Dotýkat se smíš jen Ty
i když tomu nevěříš...

Tak chutná moje vášeň
hořkosladká chuť v pozlátku
Sám si hledal..Sám si našel
ukrytou lásku na dálku....
Autor Kett, 10.10.2010
Přečteno 695x
Tipy 25
Poslední tipující: Eru Alonnar, mida, bobi bobie, Tamara, Behemot, Gabrielle, Psavec, hašlerka, sobý hnusec, Désolé, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hořkosladkou už jsi jednou psala, ale nemůžu ji najít...:-(((

10.10.2010 21:06:00 | sobý hnusec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel