Anotace: sexuálně-sociální problém ... jen taková říkanka
Myslet znamená houby vědět. Říká se to i tvrdčeji.(Jinak: Proč (nebo že je největší tragédií, že) nejvíce přemýšlejí ti, co nejméně vědí?(.) - Bylo to tuším v prvním díle Básníků a říkal to Josef Somr v roli učitele.
10.10.2010 19:43:00 | Juan Francesco de Faro
myslím si, že kdo je sotva schopen kroku, už ho "stání" netrápí - má jiné starosti a priority - aby si došel nakoupit, po léky a pod.
10.10.2010 18:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba