Ostrovid
Anotace: šmoru,moru atd...
Jako zrak..ostrovid rys
tak cit..má její klitoris
a jsem si jist
že do těch míst
tajemných houšťí
jenom mne..pouští
jestli chceš nemusíš číst
klikni či obrať list
když na ni ódy skládám
a díky jejím vnadám
na hubu padám
u stání rozvodného
v kabátě pohodného
u tratě bez závor
hltávám lásku jako šmor
Čechy či Ekvádor
salčipapas neb pikádor
z města i hor
sólo i chór
raft,loď,vor
sifilis,mor
tulení...vzdor
je jedno kde a koho
v území pro nikoho
plave to všude
a vždycky plavat bude
tak jako v Grónsku ledy
bez toho svět by
byl,je a bude šedý.....
Přečteno 629x
Tipy 34
Poslední tipující: Myrja, Špáďa, la loba, Hazentla, Psavec, hašlerka, teď už nikdo, ZILA78, René Vulkán, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)