Anotace: Janu Žižkovi, Žižku,Žižkovovi nebo jiný ový.....
..pošlu ti odpustek
a nebo animírku
apartní náhustek
to všecno na dobírku
víš jak jsou náročný
volební kampaně???
Jenda by neváhal
velel by Hrrr na ně!
ST!
14.10.2010 21:46:00 | Mario de Janiero
z historie (sexu) kapku
až do dnešních pánů lapků
pořád je to stejné.... tvoje tvůrčí know-how je nenapodobitelné.
13.10.2010 20:41:00 | Marfuša
Zdá se, že to nikoho nesere. Není potřeba zakazovat, stačí jen ignorovat...
13.10.2010 20:25:00 | jiljovský
felace státní kasy
prohulený hlasy volícího lidu
zas fárám do dolů
a dřu si vlastní bídu
ST!
13.10.2010 19:59:00 | hašlerka