Chrámová poluce
Anotace: ...když se vám zdá o cvičitelce aerobicu :)
Mojí milí mel jsem vizi
ona cvičí v chrámu Gizy
Hltám její pružné vnady
udělám se přímo tady
Tělo pělo, vrtělo
po chvíli i vrnělo
Už mi cuká každým údem
ovládán jsem nizkým pudem
Z hlavy spousty krve mizí
to jsem si dal s touhle vizí
Ovládl mne lačný chtíč
probouzím se sen je pryč
Zbyla pouze poluce
nebyla si po ruce :)
Přečteno 510x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, la loba, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)