Vášeň
Vášnivě toužím servat ti šaty
a olizovat tvou kůži jako kočka
Zajíždět prsty do tvých vlasů
a věrnost ti přísahat na holý pupek
Vášnivě toužím cítit tvé teplo
líbat ty sladké rtíky, to slastné tělo
Poslouchat tvé vzdychání
a vidět tě jak záříš štěstím
Vášnivě toužím poznat nepoznané
však klamu tělem nechtěně
Vášeň ve mně vře
a přitom se tvářím nesměle.
Přečteno 695x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, labuť, la loba, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)