Anotace: soudnosti a její ztrátě....
Deprivanti psychopati
mnohdy v jedné osobě
pevně drží při sobě
bez soudnosti
bez skurpulí
hovada se k sobě tulí...
ST!
18.10.2010 19:24:00 | Mario de Janiero
mě už ta histerie kolem voleb nebaví, stejně se tam všichni drží jak lochnesce, která nejde zastavit
18.10.2010 16:56:00 | Marfuša
Senátor, senátor,
kulhavý je dneska tvor,
do senátu jal se hnát,
až si přitom zlomil hnát.
Do senátu, do senátu,
nezvolil bych ani hnátu.
17.10.2010 00:22:00 | Špáďa