klášterní věž
Zase nocí lež se zuje
po třech deci solutanu
věž kláštera ukazuje
svojim stínem bránu
kolem vůně svic
Celé město ještě spící
odpočívá...lhaní
mou nejlepší investicí
bývá milování
co si fakt přát víc?
Než proteče hodně vody
ledacos se přihodí
slůvka lásky,hádky,sody
tady v našem poschodí
Střepy noci nalezené
mlhu zvedne devátá
v paprscích je slunce krájí
a naše pavlač hubatá
pomalu se vzbouzí...
Přečteno 381x
Tipy 24
Poslední tipující: Myrja, Holis, Zasr. romantik, Špáďa, Mario de Janiero, Marfuša, hašlerka, teď už nikdo, René Vulkán, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)