Anotace: ....těm co makaj jako koně
Perla tentokráte zase na závěr, aspoň pro mě. Ať se první kritik třeba po... ...potřetí rozčílí!
20.10.2010 00:32:00 | Špáďa
K čemu jsou mi miliony v bance
když jsem ztratil dobrou pověst kance..
ST!
18.10.2010 19:36:00 | Mario de Janiero
ST! To je jako z Dědictcví aneb Kurvahošigutntag: "Je dva roky po revoluci a Němci se tady proháněj jak za války /okupace/"
18.10.2010 11:19:00 | Juan Francesco de Faro
ale to vo tom vůbec neni....
jen taková hříčka o budoucnosti?
a cítění sociální mám náramné
17.10.2010 17:45:00 | zenge
šišmarja zenge. děsíš mne. buď máš nadprůměrný sociální cítění, nebo...je těch 27 let pravejch?? ..anebo .....doleh na tebe podzim či co?
..............abych řekla pravdu, poslední dobou bych taky raděj byla v Mexiku /ať už je to cokoli../, kleju, zuřim, nadávám blízkejm či vzdálenejm, brečim, běhám, pak otupim, a tak dál ---- :o) ještě mi nevodvezli, tak to není setrvalej stav, naštěstí ---- ale.......abych čučela po německejch důchodcích, no, tak to teda snad ani ne...
17.10.2010 14:38:00 | pamp_elka