..Ty¨země
Anotace: cestám,krajinám nejen srdečním.....
Jsou krajinou
lemované
cestami z cév
..srdcí co láme
ta láska má
prochází horama
v řekách se brodí
jak výtah do poschodí
vylétá rtutí teploměrů
v horečkách sobotních nocí
jiskřívá o vánocích
do oken opuštěných
ve tvářích němých
na trzích v zemích
cizích
v krizích
i blahobytu
odleskem třpytu
oblohy Koperníka
jsou prádlem nočním
který svlíkám
a jako hvězdy padaj k zemi
zákonem gravitace
v těch chvílích
...hezky je mi
a chci se do nich vracet
Přečteno 444x
Tipy 37
Poslední tipující: Myrja, BArBArKO, Holis, Jiparo, Jiná, la loba, Psavec, teď už nikdo, ZILA78, labuť, ...
Komentáře (13)
Komentujících (10)