Na vlnách touhy
Na vlnách touhy,
na okamžik pouhý,
ruka mu sjede,
vášeň ji vede
a vzdych dere se ven,
rty zašumí: "Chci být tvá jen."
Ve světle svic,
nehledě na měsíc,
nechat myšlenky smělé,
aby tělo cítilo se skvěle,
snad jen by bylo rozechvělé,
jak by se jiné k němu tisklo směle.
A za koncertu cvrčků,
zbavujem se svršků.
A za šumění listí stromů...
Chci být tvoje, u sta hromů!
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: Dorota Nejaká, Jeronym.
Komentáře (0)