Není nuda jako nuda
Anotace: Dnešní svět a dnešní lid, všechno je nuda, není však nuda, jako je nuda...
Dnešní svět a dnešní lid, všechno je nuda,
není však nuda, jako je nuda.
Nevzít si kalhoty, nevzít si trenky,
nevzít si tričko (ani to tenký).
Nuda pláž, nahota, tomu jsem fanda,
s nudou není nuda, nuda je sranda.
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: umělec2, Poetisa
Komentáře (0)