Hříšník.
Anotace: Hřích?? ...co to je?
Máš v očích světlo, v duši stín
a tvář tak plnou jasu,
rád zakryju ti dlaní klín,
...né však tvou dívčí krásu.
Kdo cítí, že tvé poupátko
rozkvétá, touhou vlhne,
když předeš jako koťátko,
do svatyně tvé vtrhne.
Připravit děvče o věnec?!
...hruď dme se plná pýchy,
až pomodlím se růženec,
...mám v plánu nové hříchy.
Přečteno 472x
Tipy 21
Poslední tipující: ota.pé, carodejka, Mbonita, Psavec, labuť, Jana M., Jiná, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)