Anotace: chumlům a propletencům.....
Vyznávám lásku přes kopírák
Tetě, Kazi, Libuši
opodál chrápe starej šmírák
grupáč prej jej nevzruší...
ST!
25.10.2010 18:43:00 | Mario de Janiero
:)dík za tipy i u této básně nemravné
i když tento způsob sexu
zdá se mi vzdálený
neb jsem skoro nedotčený(nedočtený)...
24.10.2010 20:16:00 | zenge