Anotace: bohu...
skvostné, jedním dechem přečtená. Náš kostelík stojí na dvou schodech. Jsi o jeden blíž.
26.10.2010 20:49:00 | Marfuša
Jestliže v noci dobře spíš
potom se taky dovtípíš
že stoupáš výš a blíž...
ST!
25.10.2010 18:47:00 | Mario de Janiero
O čem se zdává zrozencům Štíra k ránu
když podzim do jejich duše vpad´
ruce zkřehle jak prázdné šálky z porcelánu
za dveřmi promočený listopad
a o tři schody k smutku blíž
zda-li ty o tom něco víš
ST!
24.10.2010 12:16:00 | hašlerka