vánoce 1976
Anotace: zpět pohledům....
Ten starý stůl
pár svic
a vůně cukroví
a židlí bylo víc
větvičky z borovic
jen kůrou ozdobené
zápraží zasněžené
u toho stolu
byli jsme spolu!
A dolů
do údolí
bylo to dál
a sněhu víc
a vítr hrál
o hrany kovotěsu
tu hudbu plesů
v píšťalách
ve vsi kde dobrou
dává liška
věřil jsem ještě
na Ježíška
v sílu táty
dobrotu světa
i v prase zlatý
a že ty léta
..pomalu plynou
strasti a něco z zel
jsem nocí pod peřinou
vždy vyslzel
aby jsem ráno
závějí
běžel vstříc
novým nadějím....
Přečteno 435x
Tipy 37
Poslední tipující: TetaKazi, Myrja, ZILA78, Marfuša, Psavec, BArBArKO, Mbonita, labuť, hašlerka, jitka.svobodova, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)