V žáru noci
V žáru noci odhodlaná
na zemi být milovaná
V prohybech co tělo svádí
poloze se neubrání...
Co třeba ta zezadu
sténání a držení se za hlavu
Prudší pohyb to je jasný
svíráš boky,je to krásný...
Nebo jízda na koníčka
vášnivější u srdíčka
Pevně svíráš můj zadeček
ach můj bože,chci zas ječet...
Teď kdo z koho,kdo je první
jsi nade mnou a chceš už do ní
Jsem něžná kněžna co ti velí
koukej stát nebo lehni...
Chci být vzrušená každou chvíli
jsem nenasytná pro Tvé míry...
nespěchej nejsi v cíli.......
Přečteno 703x
Tipy 15
Poslední tipující: Blagit, Eru Alonnar, Bíša, Jiří I.Zahradník, sobý hnusec, Doradan, bobi bobie, Květka Š., Jacob P. Verlaine
Komentáře (3)
Komentujících (3)