Netlumený akt...
V kapce vína
našla jsem celý svět..
Dotek stéká mi po tváři
jako včelí med..
Tvůj horký dech,
cítím i na ňadrech..
Zasypaná Tvými polibky,
tolik doteků,
jsem jako ve věznění,
spoutaná vášní,
která pramení
v mezičase našeho souznění..
Přečteno 561x
Tipy 16
Poslední tipující: Ráchel, kryndy, seh, bobi bobie, Jan Hrábě, vodnař, Oťas, ota.pé, Agniezka, Jiná, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)