Anotace: cestám, nábřežím , alejím a věžím...
Modrá-li vyhasne a vyvolá v nás povzdech,
Tvé jméno navěky budou pak vzývat po zdech.
30.10.2010 23:42:00 | Špáďa
Znám Velikou řeku
kde vlnka vlnku stíhá
hospůdka na břehu
a počmáraná zeď.
Pivo černé na smutek
a panáka pro radost
nejradši bych utek
mám tu všeho doST!
29.10.2010 21:43:00 | Zasr. romantik
znám jedno nábřeží je malé jako dlaň
u třetího mola STobě na zeď načmárám
29.10.2010 20:30:00 | hašlerka