Dobruš
Já k ranním kávám
si tě dávám
bryndám,drobím
..padám
do slastných propastí
a jsou mi náplastí
ty s tebou chvíle
střelené samostřílem
Amora kuší
tam dole pod Dobruší
Jo ještě křídly mává
kolem nás krouží
na krajích louží
závidí,touží
si sebrat drobků pár
na nebi z čar
i z dlaní
.. milování
mi věštci věští
a v dešti
mám duhu nad hlavou
a boha požehnání
...pro lásku mezi námi
Přečteno 317x
Tipy 30
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, Špáďa, Flamy, staranna, CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka, Zasr. romantik, teď už nikdo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)