Ostalgie
Anotace: Erichu,kružítku a Puhdysákům...
Ostalgie
To jednou v roce
tak nějak jinak
mé srdce bije
vzbudím se ránem
křikem vran
a asi z ostalgie
za tráboš háknu karavan
tesilky dederónku
do patky zapnu sponku
a když devátou zvoní zvon
vydám se směrem...Balaton
v autě si pustím Puhdys
a už si představuju
jak deku vybaluju
na plážích nudis
Honecker Erich
Byl Honekr hekr?
Svině nebo komunista?
Co propaloval bílá místa
Dějin brýlemi
Budoval ráj na zemi?
Jako židé v Jerichu?
Co ty na to Erichu?
Kružítko
Zmizelo kružítko
ze státní vlajky
tak jako bajky
o ráji
..přesto zas s námi orají
Přečteno 352x
Tipy 23
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, Zasr. romantik, la loba, Špáďa, Mbonita, Jiná, Agniezka, labuť, teď už nikdo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)