U2+Bruce Springsteen I still haven't found what l'm.. t l'
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=JVdZ0Rdm8zI
Já Tě znám s Tebou noci
ve hvězdách budu pít
..ó jsi můj vítr
..ó jsi můj vítr
Já je znám nad řekou
vždycky spěj
ví síly vod
ví síly vod
....a pěnu týdnů
O to víc já ji znám
skládám na ni chór
chci ji říct...
ke hvězdám
máme to blíž z hor
A chci ji číst
z těch hor nést
alespoň chvíli
prachem cest
kolem mraky vlají
dál svoji dráhou
Že bude mou
vyzvání jingels
na střeše
začíná nebe
..vím už to znají
ty obrysy skal
O to víc já ji znám
skládám na ni chór
chci ji vzít ke hvězdám
máme to blíž z hor
Málo jím
láskou stonám
o ni starost
splíny co noc
splíny co noc
vrací se z hlavy
už rok to mám z tebe
to blues i dance
jak vítr foukl
..ó má Jane
..ó má Jane
a dík že sem vlítl
O co víc já ji znám
tak z její grifů
umírám,vrávorám
podléhám tyfu
..O co víc já ji znám
tak z její grifů
plápolám,vrávorám
umírám z tyfu...
......
Přečteno 374x
Tipy 23
Poslední tipující: Javavia, Žqáry, Mario de Janiero, teď už nikdo, Zasr. romantik, BArBArKO, la loba, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)