VÁŠEŇ
Oheň mocným živlem je
a ty plameny jen tak neuhasíš,
jeho žár je má energie,
je to vášeň o které dobře víš.
Horká krev mi proudí v těle,
já čekám na tvé zkrocení,
ulehám sama zas do postele,
obklopená vášní plameny.
Přečteno 738x
Tipy 9
Poslední tipující: bobi bobie, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Linzerka, WAYWARD, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)