Anotace: odvaze a stisknutí.....
se slepými náboji
se člověk tolik nebojí
zahrát si tuhletu
sovětskou ruletu...
ST!
03.11.2010 22:31:00 | Mario de Janiero
To už se dneska nenosí
zbraň proti sobě vytasit
pro čest, ať se krev bídná lije
jak z romantické tragedie.
Píšeš moc hezky
01.11.2010 22:19:00 | staranna
"... nalili jsme si po rumu
vysmívali se rozumu
a oheň z kamen
prskal a plál
déšť v loužích maloval
to smutno po světě
aby ne vždyť je po létě ..."
po tomhle, rumem pokecaně,
se chlap chápe hbitě zbraně
a je mu jedno, kam to napere!
Hlavně když už nesere! :o))
ST*!
01.11.2010 16:45:00 | Zasr. romantik