Šasí
Anotace: lásce a písním Slezským...
Prý že jsem bez páteře
srdce a charakteru
když začala o důvěře
tak jsem ji zabouch dveře
a zmizel v šeru
do hospod náruče
v tom městě Bezruče
Ostravy bary
putyky Kostelce
a noci cáry
z těch cárů kozelce
do ranních mlh
..tak jsem ji zdrh
a uzavřel kruh
bez kufru na klice
ta kdysi stálice
teď z mého nebe padá
mezi krav stáda
bez dotací
snad stroje žací
ji jednou najdou v šasí
a vlasy
..v řemenici
zavijí psíci
i liška stříbrná
která ji v límci seděla
já světem zvesela...
Přečteno 376x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mario de Janiero, Zasr. romantik, WhiteSkull, la loba, Kapka, Květka Š., Špáďa, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)