Anotace: větru a rozptylu...
A pak rozptylová loučka
přijme náš poslední prach
jež jako moučka
letí a vítr z vlasů plách'
ST!
04.11.2010 18:37:00 | Zasr. romantik
I když se křivky tvé
ve větru vlní
a pára z mých očí
točí se nad krajem
pradávné sliby
samy se plní
v peřinách obláčků
spolu si pohrajem...
ST!
04.11.2010 11:49:00 | Mario de Janiero