Zákoutí
Pojď usnout do našeho zákoutí
pošli mi zprávu, že nic se nehroutí
A zase všechno bude jako dřív
v myšlenkách potají budu hit
Tohoto léta jen tak naostro
zdobená doteky,no tak nehroť to
A už přestaň ,jsi přeci chlap
cítím tvůj vnitřní tlak...
Vstaň a už neříkej nic
nechci od Tebe víc
Jen noc, co pohltí mé tápání
nevydržím jen tak ležet a hrát si sní...
Do tmy v pěst bořím své touhy
chci jen jeden dotek pouhý
Na hrot vášně vstoupím dál
bude noc další?... se ptám....
Přečteno 717x
Tipy 36
Poslední tipující: Eru Alonnar, Sisinka, Jiparo, sobý hnusec, jedam, Lachailla, mida, Jacob P. Verlaine, Bona, Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)