Anotace: inzerci,Lověšický skládce a Elite Warnsdorf...
Punčošky z Elite
prádélko z Trioly
nosily lásky mé
každý den do školy
a já zas úkoly
do školy nenosil
Děvčátka jedničky
hedvábné spodničky
a já se před nimi
pětkami honosil...
ST!
05.11.2010 18:55:00 | Mario de Janiero
Tvé verše mají opět hloubku i šířku a navíc dobře pobaví, prostě taková několikarozměrná poezie...
05.11.2010 17:26:00 | Špáďa
omlouvám se za překlep
neb píši jak mi slina přinese....
napravím a pozdravuj ve vsi výstražné...
05.11.2010 15:07:00 | zenge
Nezdržuji dámy jedním deci
napojím je z plna hrdla
pak cestou domů po půlnoci
jsme si blízcí jak dvě trdla
S punčoškou se nechytám
firma Elit je mi na nic
jen když dobře nastříkám
svoji firmu: Panic.
Z donucení!
:o))
04.11.2010 23:45:00 | Zasr. romantik