KŘÍŽEK JÍ KRESLÍM NA KALHOTKY
Minulou nocí byl jsem zas básníkem
A ve své podstatě- sprostý a něžný
Sloka ta začala pode tvým ramínkem
A verše dozněly mezi stehny
Měl jsem ji v posteli
Blondýnu z fotky
Ďábla mám v očích a vzdechy andělí
Když křížek kreslím jí na kalhotky
Genius loci mého lože
Chytil tě do své sítě
A kříž ten kreslím, bože!
Že jsem byl v tobě aniž bych řekl miluji tě
Přečteno 488x
Tipy 17
Poslední tipující: tato22, urcite.me.neznas, carodejka, Gabrielle, Bona, Jiparo, labuť, zenge, Paulín, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)