Alternativ
Anotace: Vy v tom ten sex asi neuvidíte....
Sbírka:
Vše o sexu
Stíny svíčky,
stíny našich těl.
Co všechno si směl.
Co vše si měl?
Alternative rock..
a další krok,
a života rok.
Okamžik smyslný,
ne však jediný,
....
co čekáš dál,
já úplně vše.
Buď můj král.
I need/will everythings
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (6)
Komentujících (2)