Beatles Let It Be
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kEogJacjLTE
Jo je fajn ta Klementain
a k tomu
i maléry patří k ní
spím s ní tím jsem drzý
..na nebi
Nemá tenhle dopis číst
stěny rány utlumí
drink..pak velmi brzy
..políbí
..políbí
..políbí
..políbí
..políbí
za sklem podobiznu
potom sní
Pro ty brouky v hlavě žiju
chvíli klidu ve větvích
příběh pro šílence
..vyprávím
Kotouly i moje pády
který s tebou čas teprv smí
příběh pro šílence
..vypráví
..Vypráví
.vypráví
..vypráví
..vypráví
Při tom přede tence
a to smí
..Nejsou zlí
..nejsou zlí
..nejsou zlí
..nejsou zlí
když mne budí brzy
..nedělí
..Nejsou zlí
..nejsou zlí
......
Já jsem paf i z Laury
závist? Vždyť mi znaj
pak oněmí
Chtěj ráj potom couvnou
..neslíbí
Daleko budu sám
motat se v kruzích
na maléry imunní
v sítích jako blázen
..v podluní
V podluní
..v podluní
..v podluní
..v podluní
příběh pro šílence
vyprávím
V podluní
...
V podluní
..
Přečteno 406x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Zasr. romantik, teď už nikdo, Bíša, Jana M., Psavec, Lota, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)