Modlitba s hvězdičkou
Piju ti ze rtů
Kyselé víno
Stoupáš mi do hlavy
Loďka se houpe
A v zrcadle hladiny
Se odráží můj dech
Vnořím se do tebe
Do vody žbluňkne
Kámen ze srdce
Modlím se s tebou
V noci bez temnoty
Můj andělíček
schoval hlavu do dlaní
Peklo se směje
Když křičím ámen
Víno sládne
A voda se mění v led.
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Sladkalu, Kapka, harmony, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)